23 Kasım 2011 Çarşamba

KCK'nın arkasında kim var?



Deniz Bilgen ÇAKIR
Koma Civaken Kürdistan-(Kürdistan Halklar Konfederasyonu) Bugünlerde merak konusu
Cumhuriyet tarihinin en  imtiyazlı mahkumunu yarattık. Yasalarımıza göre tek bir avukatı olması gerekirken, neredeyse yüze yaklaşan, avukat kimliğiyle bugünleri sağlayanları organize ettik. Var olan yasalarımızı, kolluk güçlerimizi göz ardı ettik.
Başka ülkelere ayıp oluyor. Bu sitede yıllardır 'Çakma Mandela yaratıyorsunuz' diye feryat ettik. Şimdi Mandela'dan farkı ne diye konuşulmaya başlandı.
Seçim sistemimizdeki baraj garabeti, Soros'un desteklediği kurumların, iktidardaki partilerin aymazlığı silahlı propagandaya imkan tanıdı.
KCK'nın ardında kim varmış? Kim olacak, tüm bunlara kim fırsat verdiyse onlar var.
Tarih, günü geldiğinde elbet birilerine ‘suçlu ayağa kalk’ diyecektir. Türkiye Cumhuriyeti, terör denen beladan nasibini her halde yeterince almamıştır ki 12 Nisan 1991'de kabul edilen 25 maddelik Terörle Mücadele Yasasıyla yetinilmektedir. Çağdaş ülkelerle kıyaslayacak olursak bizim TMK, onların yasalarının beşte biri kalınlığındadır.
Her gün televizyonlarda TERÖR UZMANLARI’nı izliyor, dinliyoruz. Büyük bölümü akademisyen olan bu insanların bugüne kadar bir tanesinin ağzından TMK yetersizdir lafını işitmedim. Ama Anayasamızın gelmişinden geçmişinden bahseden bahsedene.
Şu AB ülkelerinin bir tanesinden alın, aynen tercüme edin ve onu onaylayın. İnanın ki PKK'yla, KCK'yla falan mücadelede çok daha başarılı olacaksınız.
KCK'nın arkasında kim var gerçekten merak ediyorsanız soruyu tersine sorun. Önünde kim var, kim yol gösteriyor diye. O zaman bir cevap bulursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder